Meteen naar de content

Vandaag: Eindejaars Uitverkoop + GRATIS verzending

Contact

Over ons

Wie zijn wij?

Magisch Nederland is een moederbedrijf met een aantal vertakkingen waaronder Magical Gardens Nederland en La Vie Magique Nederland.

Wij zijn een gepassioneerd team dat voor jou de meest unieke, geweldige en handige producten selecteert, zodat jouw leven een stukje magischer en mooier wordt! Wij zijn jong maar ook bewust van het feit dat wij opgegroeid zijn in een kansrijke omgeving en erg bevoorrecht zijn. Daarom willen wij wat terugdoen voor de wereld door een deel van onze inkomsten weg te geven aan het goede doel. 

We zijn transparant

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen gewaardeerd worden en samen met onze klanten werken naar een betere en magische wereld. Daarom vinden we het belangrijk om eerlijk en transparant te zijn in onze communicatie. We zorgen er voor dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Kan je het antwoord op jouw vraag niet terugvinden op onze website? Dan staat ons support team 24/7 voor je klaar! Op onze contactpagina kan je ze gemakkelijk een mail sturen of stuur een bericht via de chat!

 

#1 online lifestyle boetiek Benelux!

Tijdelijk GRATIS verzending!

Een mooiere wereld met iedere aankoop!

24/7 support!